Rust

De afgelopen week had ik vakantie. Niet zomaar vakantie. Nee, ik genoot van absolute rust in een vakantiehuisje in Westerbergen in Drenthe, samen met mijn ouders en Seb.
Ik kan me niet herinneren dat ik zo heerlijk heb bijgeslapen! Elke avond rond 23.00 uur naar bed en pas om half 9 wakker worden.

Het dagprogramma was over het algemeen niet vermoeiend. Mijn broer kwam een dag op bezoek om zijn mooie, nieuwe auto in te rijden en te laten zien en samen met hem heb ik enkele geocaches gedaan. Mijn zus en haar gezin kwamen langs om te spelen in de speeltuin en samen te eten.
Andere hoogtepunten waren winkelen in het bruisende Hoogeveen, het bezoeken van enkele lokale kringloopwinkels en het Hunebed-museum. Dat laatste is overigens iets dat ik elk kind kan aanraden om met zijn ouders te bezoeken. Zelfs op mijn 39e vermaakte ik me prima ondanks de regen 🙂

Maar het leukste waren toch de avonden. Lekker in alle rust genieten van het kleine comfort van het huisje. Ieder op een eigen tablet, digitaal boek of analoog puzzelboek en af en toe wat woorden wisselen. Een avond een film kijken of een ouderwets potje Yahtzee.

Ik heb mijn best gedaan om me niet te laten pamperen en heb dan ook actief bijgedragen aan het huishouden, de boodschappen en het koken. Seb en ik hadden het beiden enorm naar ons zin en daarom: Dank je wel papa en mama!