Kamperen

Twee weken geleden streken we met het gezin neer op een camping ergens op de Veluwe. Om precies te zijn, Emst.
‘s Ochtends stond ik nog met grote ogen te kijken naar de enorme hoeveelheid spullen die ik in een auto moest stoppen. Een blind paard kon zelfs zien dat het nooit ging passen en het besluit was dan ook snel genomen om de 2e auto ook vol te stoppen. Aanvankelijk wilden we de eigen fietsen mee nemen in de 2e auto, maar dat bleek niet te passen. Toch maar eens nadenken over een fietsenrekje.
Bij aankomst blijkt de camping een goede keuze te zijn. Op zich mag dat ook wel voor een 5-sterren ANWB camping, maar je weet natuurlijk maar nooit.
De plek die we vooraf hadden gereserveerd is lekker ruim met een eigen kraantje en electra. Ik had al een CEE stekker gekocht en dat was precies degene die we nodig hadden.
Binnen een uurtje stond de tent die we van Vincent en Karlijn hadden geleend. Frea wilde hem na 15 minuten  al bellen, maar even puzzelen en alles was hartstikke logisch in elkaar te passen.
Het waren 2 heerlijke weken. De jongens konden vrij rondlopen naar een van de vele speeltuintjes op de velden om ons heen.
De plek was lekker beschut door hoge bomen en we stonden aan een “drukke” kruising dus we hadden de hele dag door aanspraak.
Vincent en Karlijn en ook oma Anita kwamen ons een keer bezoeken en genoten net zo van het kamperen als wij.
We hebben fietsen gehuurd en een prachtige tocht over de Veluwe gemaakt. Tomas zat op een “aanhang” fiets achter mij en vond het eerst doodeng, bangerd die hij is 😉 maar op een gegeven moment kreeg hij er toch plezier in.
Ook in de omgeving was genoeg te doen. We hebben Julianatoren en Burgers Zoo bezocht.
Helaas waren de 2 weken omgevlogen en moesten we weer afbreken. Dat nam nog behoorlijk tijd in beslag. Om 9 uur begonnen en 15 uur klaar. Maar alles was toen wel schoon en droog.
Ik kan niet wachten tot de volgende zomer en we weer gaan kamperen!

One thought on “Kamperen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.