La Valade

Voor de 2e keer uit eten geweest in La Valade, een restaurant vlak bij ons in de buurt. Ze hebben een leuk concept: eten wat de pot schaft, maar dan wel erg lekker. Denk hierbij aan eendeborstfilet als voorgerecht etc.
We hebben Lex en Anita meegenomen als dank voor het leggen van de vloer. We waren 186 euro kwijt voor een 5 gangen diner voor 4 personen inclusief drank. En gedronken werd er! Lex had bij ons thuis al 2 flessen bier op, in het restaurant nog eentje en ik denk dat hij alleen al anderhalve fles rode wijn op had. Op een gegeven moment werd het ook erg annoying. Ik moest trouwens wel erg lachen om hem. Ik zat op de plee en er werd heel hard aan de deur gerammeld. Nadat ik 2 keer had geroepen of deze onbekende met hoge nood rustig aan wilde doen duwde ik de deur open met mijn broek nog op half 11 en uiteraard bleek het Lex te zijn.
Ik had overigens de indruk dat ze het nu wel naar hun zin hadden in tegenstelling tot oudejaarsavond. Lex had het nota bene nog even over zijn kinderen en zijn frustraties daarover (echter niets over oudejaarsavond).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.