over de schutting

Als je iets over de schutting wilt gooien, dan moet je er natuurlijk eerst eentje plaatsen. Dat heb ik dus gisteren bij Marco en Marlies gedaan. Met Nol en Marco zijn we tussen de buien door druk in de weer geweest om de kant en klare schuttingdelen aan de door ons in de grond geslagen palen vast te maken.
Nol had een hoop gereedschap meegenomen en dan is zo’n klusje rap geklaard. Vervolgens zijn we lekker uit geweest in restaurant Poelzicht en hebben we een setje startkabels gekocht omdat ik (weer) de lichten vergeten was uit te doen.
Het gooien hebben we verder trouwens maar achterwege gelaten. We lagen al niet zo goed bij de buren omdat Nol liep te gooien met een houten stok dat achteraf een “beeld met emotionele waarde” bleek te zijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.