Het schip in

De vader van Frea heeft een bootje gekocht. Een motorsloep. Gisteren zijn we gelijk eens wezen kijken. Frea eerst en omdat ik vooraf nog even wilde sporten ben ik wat later die kant opgereden. We hebben gelijk een tochtje gemaakt en op ons gemakkie tuften we even later over het Noord Hollands kanaal onder begeleiding van kapitein Jochem die ons alle ins en outs van de boot liet zien. Voor een boot van 4 meter vond ik dat er best nog wat techniek in lag.
Het enige nadeel is het zeil dat je er na afloop overheen moet gooien als je weer aangemeerd ligt.
Maar ik hoop dat we binnenkort nog eens een leuk tochtje gaan maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.