de dokter

Vandaag zijn we bij de dokter geweest. Nu is het door een officiële instantie bevestigd dat we zwanger zijn. Ik zeg we, want dat moet van het internet. Natuurlijk surfen we wat af. Op zoek naar informatie over wat je mag eten, drinken en doen of kattenpoep, maar ook over de rol van de vader 😉
Een van de tips was dat je je als toekomstig vader moet opdringen om te voorkomen dat je buitengesloten wordt. Natuurlijk vind ik dat alleen maar grappig. As if!
We beginnen al redelijk aan het idee te wennen dat je gaat komen, ook al is het nog maar heel pril. De dokter zei ook nog dat we de verloskundige moesten bellen. Dat heeft je moeder toen gelijk maar gedaan terwijl ik op dat moment al op weg was naar het werk. Dat verloskundigen gedoe is erg sociaal. Eerst heb je kennismakingspraatjes om elkaar te leren kennen. Later volgen de echo’s. Maar daar ga ik je alles over vertellen, want dat doe ik al. Lekker praten tegen mama’s buik.